Takaisin Hanketyöntekijä

Ajankohtaista

Hanketyöntekijä

03.02.2023

MTK-Varsinais-Suomi on maa- ja metsätilojen ja maaseutuyritysten maakunnallinen etujärjestö, joka edistää jäsentensä taloudellista menestymistä ja hyvinvointia. Meillä on käynnissä kehittämishankkeita, joiden tavoitteena on tukea ja valmentaa maatalousyrittäjiä varautumaan ja reagoimaan toimintaympäristön muutoksiin.


Haemme

Hanketyöntekijää

maaseudun ja maaseutuelinkeinojen EU-osarahoitteisiin kehittämishankkeisiin. Hanketyöntekijä toimii asiantuntijana yrittäjien muutosvalmennuksissa, vastaa hankkeen toimista ja tilaisuuksista sekä tiedotuksesta ja hoitaa hankehallinnointia.

Hakijalta edellytetään maatilatalouden ja sen toimintaympäristön hyvää tuntemusta. Eduksi lasketaan kokemus maatalouden talous-, rahoitus-, omistajanvaihdos- ja tukiasioista, neuvonnasta sekä hanketoiminnasta. Valittavan henkilön tulee omata tehtävään soveltuva luonnonvara-alan koulutus ja työkokemusta maaseutuelinkeinoista. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Haettavan työntekijän toimipaikka on Raisio. Työ on määräaikainen, arvioitu kesto noin kolme kuukautta keväällä 2023. Työntekijällä tulee olla valmius oman auton käyttöön.


Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 12.2.2023 mennessä sähköpostiosoitteeseen paavo.myllymaki@mtk.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa MTK-Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Paavo Myllymäki, puh. 040 582 8261.