MAVEKAn tulevia tapahtumia
 

Tekniikasta ja digitaalisista ratkaisuista apua käytännön viljelyyn

Kohti ilmastoälykästä viljelyä -webinaari

10.12.2020 klo 13-15

13.00-13.05 Webinaarin avaus ja tekniset ohjeet, Sami Talola

13.05-13.35 Kokemuksia täsmäviljelystä ja uusista yhteistyömalleista,
                       Markus Eerola, Knehtilän tila

13.35-14.05 Typpitaselaskuri typpilannoituksen optimoinnin apuvälineenä,
                       tutkimusprofessori Eila Turtola, Luke

14.05-14.30 Digi Maatilojen Arkeen, Jenni Lukkaroinen, ProAgria Länsi-Suomi

14.30-15.00 Täsmäviljelyn mahdollisuudet ja saavutettavissa olevat säästöt?
                       O-P Ruponen, TäsmäViljely-foorumi

Tervetuloa! Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua.
Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=R1gd3Oa8ZmU&feature=youtu.be&app=desktop


Salaojat kuntoon -webinaari

12.11.2020 klo 13-14.30

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=D-PKfnRtadg&feature=youtu.be

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua.

13-13.05 Webinaarin avaus ja tekniset ohjeet, Sami Talola

13.05-13.50 Toimivat salaojitusmenetelmät kasvintuotannossa, Helena Äijö, Salaojayhdistys

13.50-14.00 Kysymykset ja vastaukset

14.00-14.20 Ojituksen tukirahoitus, Jarmo Saukkola, Varsinais-Suomen ELY-keskus

14.20-14.30 Keskustelu

Lisätiedot: sami.talola@mtk.fi tai p. 040 501 0700.


Pellonpiennartilaisuus Sokerijuurikkaan tutkimuskeskuksen koeruuduilla

Aika: 7.10.2020 klo 10-12

Paikka: Meltolantie 30, Paimio

Tervetuloa tutustumaan Sokerijuurikkaan tutkimuskeskuksen koeruutuihin, viljelykiertokokeen tuloksiin ja maanparannusaineiden käytön koetuloksiin. Luvassa on myös kiinnostava puheenvuoro maaperän mikrobistosta ja sen merkityksestä pellon hiilensidontaan ja hiilivaraston muodostumiseen.

Sokerijuurikas viljelykasvina ja viljelykiertokokeiden tuloksia, Susanna Muurinen, Sjt

Maaperän mikrobisto ja hiilensidonta, Ansa Palojärvi, Luke

Kalkitus- ja kipsikokeen tuloksia, Susanna Muurinen, Sjt

Koeruutujen esittely

Ilmoittaudu mukaan 6.10. mennessä: sami.talola@mtk.fi tai p. 040 501 0700.

Tilaisuudessa noudatetaan ajantasaista koronaohjeistusta. Tervetuloa!