Takaisin Lataa laskentataulukko loppuvuoden maksatusten arviointiin

Artikkeli – Jäsenyys

Lataa laskentataulukko loppuvuoden maksatusten arviointiin

15.09.2023

Tukimaksatusaikataulut löytyvät tuttuun tapaan Ruokaviraston nettisivuilta. Sieltä voi katsoa aina ajantasaisen tilanteen. Osasta tuista löytyy Vipu -palvelusta tukisummat, joiden maksatus jakautuu ennakkoon/1.erään ja loppumaksuun.
Kassavirran selvittämiseen MTK:n jäsenten on mahdollista ladata suuntaa antava Excel-taulukko, jonka perusteella pystyt arvioimaan loppuvuoden kassavirtaa tukien osalta. Taulukon tiedot voit täyttää vaihtoehtoisesti käyttämällä tukihakemuksen pinta-aloja ja arvioita eläinmääristä tai Vipussa näkyviä tukien kokonaissummia. 

Taulukko on tarkoitettu kassavirran arvioinnin tueksi loppuvuodelle. Koska taulukon laskukaavat ei ole lukittu, on sinun mahdollista muokata taulukon tietoja. Jos käy niin, että vahingossa poistat jonkin sellaisen rivin, että taulukko ei enää toimi, ei hätää. Lataa taulukko tässä tapauksessa uudelleen täältä verkkosivuilta. 

Jos sinulla on ongelmia jäsentietoon kirjautumisen kanssa tai et muusta syystä onnistu lataamaan tiedostoa, ota yhteyttä Saaraan (saara.lainio@mtk.fi)

Lisätietoja MTK Keskusliitosta

Juha Lappalainen

tutkimuspäällikkö, maatalous

maatalouden tulo- ja rakennepolitiikka, EU:n ja kansalliset tuet, tilastot ja tutkimukset, maatalouspoliittinen aineisto

Ladataksesi suuntaa antavan laskentataulukon loppuvuoden maksatuksista, tulee sinun kirjautua.

Lataa tästä suuntaa antava Excel-taulukko loppuvuoden tukisummien laskemis