MTK-Lokalahti

MTK-Lokalahti on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja Uudessakaupungissa. Yhdistyksessä on 183 jäsentä ja 55 jäsentilaa. 

Toimimme maaseudun elinkeinojen ja ihmisten parissa. Pidämme jäsenistömme puolta kunnassa sekä sidosryhmissä. Kokousten lisäksi järjestämme jäsenillemme neuvonta- ja virkistystilaisuuksia sekä teemme ruuantuotantoa tutuksi alakoululaisille maatilakummitoiminnallamme.

2021

22.12. JOULUTULET Suojaston suulinmäessä. YLEISÖTILAISUUS PERUTTU ALUEELLISTEN RAJOITUSTEN VUOKSI.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja tilaisuuksiin!

APUA KORONAAN SAIRASTUNEILLE TILOILLE LOKALAHDELLA
MIKÄLI TILALLA SAIRASTUTAAN KORONAAN, kun viljely- tai sadonkorjuutöitä on tehtävänä, ottakaa välittömästi yhteys johonkin johtokuntalaiseemme. Yhdistämme paikalliset voimamme ratkaisun löytymiseksi ja alkutuotannon turvaamiseksi. Yhteystiedot löytyvät Johtokunta-painikkeesta.

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Tiina Ketola

041 466 2493

tiinahketola(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja

Marko Maula

040 821 8200

markomaula(at)hotmail.com

Sihteeri

Mika Viljanen

0400 596 954

mtk.lokalahti(at)gmail.com

Jäsensihteeri

Maaret Tukiainen

040 523 4826

maaret.tukiainen(at)gmail.com

Johtokunta
Leppäkerttu
null Syyskokous pidettiin 17.11. Osuuspankin kokoushuoneella

Ajankohtaista

Syyskokous pidettiin 17.11. Osuuspankin kokoushuoneella

25.11.2021

VUODEN 2021 SYYSKOKOUS

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin marraskuun 17. päivänä. 

Syyskokouksessa vahvistettiin johtokunnan jäsenten lukumääräksi vuodelle 2022 yhdeksän ja valittiin erovuorossa olleista jatkamaan Taneli Jussila, Veera Aulanen ja Mika Viljanen. Lisäksi Joona Virtanen valittiin eroa pyytäneen Maaret Tukiaisen tilalle. Toiminnantarkastajiksi valittiin Matti Saarinen ja Henna-Maija Vesola sekä varalle Seppo Aula ja Maaret Tukiainen. Kokousedustajiksi liiton kokouksiin valittiin Tiina Ketola ja Mika Viljanen sekä varaedustajiksi Rauno Aaltonen, Taneli Jussila, Veera Aulanen ja Laura Kittilä. 

Syyskokous hyväksyi vuoden 2021 toimintasuunnitelman sekä talousarvion. Toimintasuunnitelma noudattelee tuttua toimeliasta linjaa. Toivottavasti toiminta pystytään pitämään aktiivisena ja/tai muokkaamaan vallitsevan tilanteen mukaan.

Syyskokous päätti vuoden 2022 yhdistyksen jäsenmaksuksi 60euroa/tila. Tämä jäsenmaksu jää käytettäväksi yhdistyksen omaan toimintaan. 

Kokousillassa keskusteltiin lisäksi alueen riistakannasta ja siihen vaikuttamisesta. Vakka-Suomen Riistanhoitoyhdistyksen hallituksen ja Lokalahden Urheilumetsästäjien puheenjohtaja Jyri Vuorinen oli paikalla kertomassa ja keskustelemassa tilanteesta.

Liiton alustuksen piti Paavo Myllymäki. 


Yhdistys vuokraa

Klapikone: 
    Bilke, traktorikäyttöinen.
    Syöttökuljettimen vuoksi
    kevyt käyttää.
    Vuokraus Mika Viljaselta
    p. 0400 596954.    
    Vuokra 75€/vrk.

Betonimylly:  
    Traktorikäyttöinen, koko 800 l.
    Vuokraus Matti Saariselta
    p. 0440 432200.     
    Vuokra 50€/vrk.